Kirjoita hakeaksesi

video-img
Tags: ,

Sporttisesti mylvivä Audi E-tron GT jakaa mielipiteitä Avengers: Endgame -elokuvassa

Jaa

Marvelin Avengers: Endgame lukeutuu helposti vuoden odotetuimpiin elokuviin, mikä on viimein saanut ensi-iltansa ympäri maailmaa. Audeja on nähty Marvelin supersankarifilmeissä aikaisemminkin, eli E-tron GT:n näkeminen valkokankaalla ei siinä mielessä ole yllätys. Sen sijaan äänimaailman editointiratkaisut ovat herättäneet kummastusta etenkin sähköautofanien keskuudessa.

Sähköautosta äänekäs sen takia, että katsojat pysyvät paremmin elokuvan tunnelmassa mukana? Voimme vain kuvitella, että millä fiiliksillä Audin edustajat ovat ottaneet pyynnön vastaan elokuvastudiolta. Tony Stark eli Ironman (näyttelijänä Robert Downey Jr.) E-tron GT:n ratin takana kovassa menossa näyttää tietenkin huikealta ja on mitä parasta mainosta saksalaiselle autojätille. Luultavammin useimmilla elokuvan katselijoilla on autokohtauksissa myös sen verran adrenaliinia veressä, ettei aikaa tai sen enempää kykyä ole jumittua teknisiin yksityiskohtiin. Mutta sitten löytyy niitäkin, joiden mielestä sähköauton kuulostaminen bensa-autolta on eeppinen mokaus.

Audin tiedotteen perusteella asiaa oltiin joka tapauksessa pohdittu sekä työstetty yhteisymmärryksessä autovalmistajan sekä elokuvantekijöiden kesken

On asia sitten enemmän tai vähemmän nolostuttava, Audin tiedotteen perusteella asiaa oltiin joka tapauksessa pohdittu sekä työstetty yhteisymmärryksessä autovalmistajan sekä elokuvantekijöiden kesken. Sen perusteella tiedossa ei (onneksi) ole rajuja mieltenpahoituksia. Meidän puolesta asiaa voi pitää sen tason kömmähdyksenä, mille sopii hymähtää, mutta minkä ei tarvitse ryöstää nautintoa elokuvakokemuksesta vähääkään!

 

Marvel-tähti Robert Downey Jr

 

Kuvat: BIGSTOCK/AUDI

Lähde

Tägit

Saatat pitää myös näistä

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *