Kirjoita hakeaksesi

video-img
AUTOT

Tesla Model 3 vastaan BMW M3 sekä Audi RS4

Asiallisessa testauksessa tämän hetken suosituin täyssähköauto, joka kohtaa radalla kaksi vähintään yhtä suosittua urheiluautoa polttomoottoriajoneuvojen maailmasta. Suoritusarvojen suhteen Tesla lupailee hieman ripeämpää menoa BMW M3:n sekä Audi RS4:n rinnalla, mutta kaikessa se ei kuitenkaan yllä ykköseksi.
MUUT

Näissä videoissa Lotus, BMW, Audi ja Nissan varustettuina Teslan moottoreilla

Konversioprojektit ovat lähimenneisyydessä yleistyneet vauhdilla, ja nykyisellään tekijöitä löytyy yksittäisistä harrastelijoista täysveristen ammattilaisten liiketoimintaan. Konversiolla tarkoitetaan siis perinteisen polttomoottoriauton muuttamista sähköautoksi. Halvimmillaan projektit toteutetaan muutamilla tuhansilla euroilla. Mikäli nälkä kasvaa syödessä, niin projektit saattavat paisua kymmenien tuhansien eurojen hintaisiksi.
TIETOISKUT

Tämä kaveri rikkoi Teslan seinälaturinsa. Älä mokaa samalla tavalla!

Rich Benoit tunnetaan parhaiten Youtube-kanavastaan Rich Rebuilds, millä on jo yli puoli miljoonaa tilaajaa. Benoitin Tesla-innostus on johtanut tähän mennessä jo moneen eri autoprojektiin ja ainoastaan lisää on luvassa. Tällä videolla hän kertoo siitä, kuinka hän onnistui rikkomaan oman Tesla-seinälaturinsa.
AUTOT

Volkswagen ID.3 sähköautolle yli 15 000 varausta kahdessa viikossa

ID.3 tulee varmuudella lukeutumaan ensi vuoden myydyimpiin autouutuuksiin. Auton ennakkovarauskirjat avattiin 8. päivä toukokuuta, mikä tarkoittaa sitä, että autoa on ennakkovarattu tähän menneessä noin tuhannen kappaleen päivävauhtia. Muun muassa Suomen kiintiö on varattu jo täyteen. Volkswagen ID.3 ST1 (1st Edition) asiakastoimitukset alkavat ensi kesäkuussa.
MUUT

Onko uuden Tesla Roadsterin ympärillä oleva hype ylittänyt jo kohtuullisuuden rajat?

Tesla Roadster on ehtinyt kuohuttaa koko automaailmaa pöyristyttävillä numeroillaan: kiihtyvyys 0-100 (km/h) 1,9 sekuntia, kiihtyvyys 0-160 (km/h) 4,2 sekuntia, huippunopeus yli 400 kilometriä tunnissa ja toimintasäde parhaimmillaan lähes tuhat kilometriä. Ei siis mikään ihme, että malttamattomimmat Tesla-fanit tehtailevat simulaatiovideoita käsinkosketeltavan version antaessa odottaa itseään.
UUTISET

BMW:ltä mielenkiintoista dataa julkisuuteen

Saksalaisista autojäteistä Audi sekä Mercedes-Benz ovat esitelleet jo tuotantoversiot täyssähköisistä katumaastureistaan. BMW on antanut odottaa omaansa pidempään, mikä tarkoittaa sitä, että BMW i3 tulee olemaan vielä jonkin aikaa yhtiön ainut tuotannossa oleva sähköauto. Toisaalta BMW:n panostus hybridiautoihin näkyy vahvasti markkinaosuuksissa.

KÄYTTÖEHDOT

Sähköautoilija-sivuston (jäljempänä ”palvelu”) käyttö edellyttää tällä sivulla olevien ehtojen hyväksymistä ja noudattamista. Ehdot koskevat kaikkia vierailijoita tai palvelun käyttäjiä muissa rooleissa.

YLEISET EHDOT

Palvelu on oletusarvoisesti käytössä vuorokauden ympäri. Palveluntarjoaja ei anna takuuta palvelun virheettömästä toiminnasta tai käyttökatkottomuudesta, eikä näin ollen vastaa palvelun käyttäjille mahdollisesti aiheutuvista välillisistä vahingoista. Tämä esimerkiksi tarkoittaa, että palvelun tarjoaja ei ole korvausvelvollinen tilanteissa, missä mahdollista vahinkoa palvelun käyttäjälle muodostuu palvelun käyttökatkoista tai puutteellisuudesta. Palveluntarjoaja pidättää itsellään oikeuden tarvittaessa sekä ilman korvausvelvollisuutta keskeyttää tai lopettaa palvelun tarjoamisen huollon tai muun syyn vuoksi. Asiakas käyttää palvelua omalla vastuullaan.

Palvelu kieltää sellaisen materiaalin tuottamisen esimerkiksi artikkelien kommenttien muodossa, mikä loukkaa lakia, hyvää tapaa tai palvelun osapuolien oikeuksia. Palvelua ei myöskään saa kohtuuttomasti kuormittaa teknisillä tavoilla, eikä sen tietoturvaa tai -suojaa saa uhata.

TEKIJÄNOIKEUDET JA MATERIAALI

Palvelun logo, ulkoasu, muut bränditekijät ja alkuperäinen sisältö ovat palveluntarjoajan omaisuutta. Palvelun käyttäjällä ei ole oikeutta hyödyntää palvelun sisältöä käyttöehtoja tai tekijänoikeuslakia loukkaavilla tavoilla. Palvelussa hyödynnetään kolmansien osapuolien tekijänoikeuksien alaista materiaalia hyvän toimitustavan mukaisesti yleisesti sallitulla sekä edeltä hyväksytyllä tavalla. Palvelu hyödyntää julkiseen sekä kaupalliseen käyttöön lisensoidun digitaalisen median jakoalustoja. Palvelulla on myös oikeus korvauksetta käyttää haluamallaan tavalla ja -muodossa palvelun julkisille alueille välitettyä aineistoa. Oletusarvoisesti palvelun käyttäjien välittämän materiaalin (kuten teksti tai kuvamateriaali) tekijänoikeudet siirtyvät palvelulle jakamisen yhteydessä ellei muusta sovita. Palveluntarjoajalla ei ole velvollisuutta palauttaa materiaalia.

LINKITYS MUIHIN SIVUSTOIHIN

Palvelu sisältää linkkejä kolmansien osapuolten sivustoihin tai palveluihin, joiden toiminnasta tai sisällöstä palvelu ei ole vastuussa. Hyvää toimitustapaa noudattaen palvelu pyrkii linkittymään ainoastaan luotettavimpiin ja laadukkaimpiin lähdemateriaalia tarjoaviin sivustoihin. Palvelu ei ole vastuussa mahdollisista ongelmista tai vahingoista, mitkä aiheutuvat kolmansien osapuolien sivustoilla.

TOIMITUKSELLINEN VASTUU

Palvelu käyttää tarkkaa harkintaa lähteidensä valikoinnissa, millä pyritään saavuttamaan sivuston materiaalin korkea laatu. Palvelun tuottaman sisällön luonteelle on ominaista alkuperäistietojen päivittymiset, tarkennukset ja muut muutokset, minkä johdosta palvelun toimitus pyrkii päivittämään asianmukaista tietoa säännöllisesti. Palvelu ei anna takuita eikä siten vastaa mahdollisista jäljelle jäävistä epätarkkuuksista palvelun sisällössä. Palvelu ei myöskään ole vastuussa sen sisällön perusteella tehtyjen päätelmien, päätösten tai toiminnan mahdollisesti vahingollisista tuloksista. Palvelun käyttäjät hyödyntävät tietoja omalla vastuullaan. Palvelu ei vastaa muun palveluun tulevan sisällön laadusta tai luotettavuudesta.

MUUTOKSET

Palvelulla on oikeus muuttaa käyttöehtoja. Olennaisista ehtojen muutoksista tiedotetaan palvelun käyttäjille. Palvelun tuottajan tavoite on kehittää palvelua ja huolehtia sen häiriöttömästä toiminnasta. Muutokset saattavat kohdistua käyttöehtojen lisäksi sisältöön, sivuston rakenteeseen sekä muihin palvelua muodostaviin tekijöihin. Keskeisistä muutoksista pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen.

OLE YHTEYDESSÄ

Jos sinulla on kysyttävää näistä ehdoista, ota meihin yhteyttä.