Kirjoita hakeaksesi

video-img

Porsche tuo markkinoille täyssähköisen Boxterin sekä Caymanin vuoteen 2022 mennessä

Jaa

Kaikesta päätellen Porsche Taycanin hurjat ennakkovarausmäärät ovat tehneet tehtävänsä, nimittäin Taycanilla on tulevia ostajia jo yli 20 tuhatta, vaikka viimeisintä versiota mallista ei olla edes virallisesti paljastettu. Porschen on raportoitu harkitsevan myös kaikkien mallien hybridisointia.

Porsche 718 Cayman

Porsche 718 Cayman

Porschen kiinnostus kaksioviiin sähköautoihin

Porschen CEO:n Oliver Blumen mukaan autoyhtiö on työskentelemässä tehokkaasti esitelläkseen markkinoille lisää sähköautoja. Yhtiö tulee avaamaan pelinsä sähköisten autojen kentällä neliovisilla Taycanilla sekä Cross Turismolla. Seuraava askel on siis kaksiovisten Porsche-mallien suuntaan.

Blumen kertomana 718:sta on jo täyssähköinen prototyyppi testiajossa. Hybridiversiota rakennetaan sen rinnalle

Blumen kertomana 718:sta on jo täyssähköinen prototyyppi testiajossa. Hybridiversiota rakennetaan sen rinnalle. Täysin selvää ajatusta johtoportaalla ei ole vielä siitä, että tulevatko seuraavan vaiheen Porschet olemaan pistokehybridejä vai kevythybridejä. Perusideana on tarjoilla mallivariantti niillekin asiakkaille, joille puhtaiden sähköautojen toimintasäde jää liian rajalliseksi.

 

Porsche 718 Boxter

Porsche 718 Boxter

Porschen tulevaisuuden visio

Porschen iso visio sisältää kaikkien paitsi legendaarisen 911-linjan sähköistämisen. Tosin Porsche 911:n tulee varmasti saamaan myös hybridinä, mutta perinteinen polttomoottoriauto pidetään elossa. Ilman muuta on selvää, että täyssähköinen superauto nähdään myös lopulta. Näillä näkymin sellaista uskaltaa toivoa vuoden 2025 tienoille. Auto tulee olemaan jatkoa Porsche 918 Spiderille, mikä oli aikansa – ja on edelleen – teknologinen huippusuoritus.

Ilman muuta on selvää, että täyssähköinen superauto nähdään myös lopulta. Näillä näkymin sellaista uskaltaa toivoa vuoden 2025 tienoille

Tulevaisuuden superauto tulee luultavammin myös tarjoilemaan kevyempiä ajokilometrejä solid-state akkuteknologian ansiosta. Isoihin peliliikkeisiin lukeutuu 90 miljoonan investointi solid-state teknologiaa kehittelevään QuantumSpace-yhtiöön.

 

Porsche Taycan 2019

Porsche Taycan nähdään kaduilla ennen kuluvan vuoden loppua

 

Kuvat: PORSCHE

Lähde

Tägit

Saatat pitää myös näistä

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *