Kirjoita hakeaksesi

video-img

Peugeot e-208 on vahva pelinavaus automerkiltä, minkä kaikki mallit sähköistetään vuoteen 2023 mennessä

Jaa

Peugeot e-208 esiteltiin maailmalle näyttävään tyyliin Geneven autonäyttelyssä. Pirteän näköinen ajoneuvo on tuotantokelpoinen, ja se tullaan näkemään kaduilla ennen kuluvan vuoden loppua.

PEUGEOT E-208 EDESTÄ

Peugeot e-208 tiivistettynä:

  • 1 moottori
  • Kokonaisteho 100 kW (135 hp)
  • Ajokantavuus kertalatauksella 340 km
  • 50 kWh:n akku
  • 3 ajotilaa: Eco, Normal ja Sport
  • Pikalatauksella 80 prosenttia 30 minuutissa
  • Toimitukset alkaen 2019 syksyllä

 

Peugeot pelaa varman päälle

Peugeot e-208 on minikokoinen hatchback, ja sellaisenaan turvallinen pelinavaus sähköautojen kentällä yhtiölle, joka on sitoutunut varsin vihreään tulevaisuuteen. Tosin ainakin tästä Peugeotista tullaan näkemään vielä bensiini- ja dieselversiot, eikä Peugeot ole lähtenyt seuraamaan monien muiden yhtiöiden jalanjälkiä siinä mielessä, että sähköversion ulkonäöstä saataisiin tehtyä selvästi perinteisiä vaihtoehtoja erilaisempi

Peugeotin ensimmäisessä sähköautossa kaikkea tarpeeksi

Peugeotin e-208 -malli ei siis tule ensisilmäyksellä vetoamaan niihin asiakkaisiin, jotka haluavat tehdä sen kaikille ympärillä oleville selväksi, että perinteinen polttomoottoriauto on vaihtunut sähköautoon. Tämä ei tarkoita kuitenkaan sitä, että auton ulkonäössä olisi moittimista. Peugeot e-208:n ilme on mukavan moderni ja sporttinen, eikä se ole tylsä sisältäkään, minkä tyylittelyyn sisältyy kaksi modernia näyttöä, joista toinen upotettuna kuljettajan eteen ja toinen keskilinjalle. Peugeot e-208 tulee kiinnostamaan varmuudella myös monia, jotka haluavat kompaktin sähköauton ruuhkaisiin olosuhteisiin riittävällä toimintamatkalla. 340 kilometriä kertalatauksella on hyvä saavutus 50 kWh:n akulta.

Lähde

 

PEUGEOT E-208 TAKAA

Tägit

Saatat pitää myös näistä

Jätä kommentti

Your email address will not be published. Required fields are marked *